Wie zijn we?

Stevag is een toonaangevend bedrijf dat ramen, deuren en veranda's produceert en plaatst, zowel bij particulieren als bedrijven, voor nieuwbouw en renovatie. Stevag koppelt gedreven ondernemerschap, met een open vizier naar de toekomst, aan een zorgvuldig opgebouwde jarenlange ervaring in buitenschrijnwerk.

Bij ons vindt u een volledig aanbod aan ramen, deuren, garagepoorten, zonnewering, rolluiken en veranda's voor ieders budget. Onze vakmensen zorgen niet alleen voor een kwalitatieve uitvoering maar staan ook garant voor een snelle en betrouwbare service. Wij helpen u graag uw droom te realiseren!

Kwaliteit

Bij Stevag staan kwaliteit, service, en een hoge afwerkingsgraad centraal. Om dit te garanderen worden de ramen en deuren in PVC in eigen atelier in Geel geproduceerd. Stevag maakt enkel gebruik van de beste producten, enerzijds de profielen van Deceuninck voor ramen en deuren in PVC, anderzijds AluK profielen voor ramen, deuren en veranda’s in aluminium. Onze houten voordeuren en ramen zijn een 100% Belgische kwaliteitsproduct.

Wij beschikken al jaren over het KIWA-kwaliteitslabel, een bewijs dat we met gepassioneerde vakmensen werken en dat we ontwikkeling en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Stevag besteedt ook veel aandacht aan de isolatie van ramen en deuren en luchtdichte plaatsing, en adviseert u graag op vlak van EPB.

Klik hier voor onze CE-Conformiteitsverklaring (PDF-document).

Breng een bezoek aan onze gloednieuwe toonzaal

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze ruime toonzaal na telefonische afspraak. Deze showroom is een bron waar u inspiratie uit kunt putten voor uw persoonlijk project. De ideeën en mogelijkheden waarvoor u beroep kunt doen op Stevag zijn nagenoeg onbegrensd.

Bewonder het afwerkingsniveau, voel aan de eigentijdse materialen, luister naar de stilte van een raam dat gesloten wordt… Kortom: overtuig u zelf van de kwaliteit van onze producten.

Kom kennis maken met ons bedrijf, onze mensen en onze producten. Aarzel ook niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, voor uw project in nieuwbouw of voor uw renovatie.


Hoe kunnen wij u helpen? Vraag een offerte aan Maak een afspraak