Kies voor een optimale luchtdichtheid en isolatie

Bij Stevag voldoen de ramen en deuren in PVC, aluminium of hout aan de strengste normen inzake isolatie.

U-waarde

Het glaswerk in uw ramen speelt een belangrijke rol in de isolatiewaarde van uw ramen. De zogenaamde U-waarde van het glas, is een bepalende factor binnen de EPB-berekening van het energiepeil (of E-peil) van uw woning. Het glas dat standaard wordt gebruikt in de ramen van Stevag heeft een U-waarde (warmtedoorlaatbaarheid) van 1,0. Uiteraard is het hier mogelijk om nog beter isolerend glaswerk te kiezen zoals hoogrendementsglas of driedubbele beglazing.

Glasvezel

Onze PVC ramen zijn gemaakt met profielen van Deceuninck. Deze premium ramen kunnen versterkt worden met glasvezel, wat beter isoleert dan stalen kabels. Daarnaast zijn deze profielen super stevig, waardoor ze moeiteloos tot driedubbel glas kunnen dragen, wat nog beter isoleert. Zo wint u 2 maal!

Luchtdicht

In toenemende mate wordt de luchtdichtheid van de woning belangrijk in de bepaling van het E-peil of energiepeil van een woning. Daarom gaan we isoleren tegen luchtverlies, ook bij renovatie. De gezonde lucht die wordt aangevoerd door het ventileren, mag immers niet door kieren en scheuren naar buiten gaan en warmte afvoeren. Terzelfdertijd mag er ook geen condensatieprobleem ontstaan door slechte ventilatie.

Stevag is een pionier inzake luchtdichtheid. Onze raamaansluitingen zijn gegarandeerd gevrijwaard van luchtlekken en doorstaan moeiteloos de blower-doortest. Geen schimmelvorming of condensatieplekken treedt aan op onze ramen.

Eigenschappen van Stevag ramen

Hoe kunnen wij u helpen? Vraag een offerte aan Maak een afspraak