PVC Buitenschrijnwerk

Wie kiest voor PVC buitenschrijnwerk, krijgt absoluut waar voor zijn geld. Geen enkel materiaal kent een betere prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek hieronder de unieke voordelen van PVC bij Stevag.

Onderhoudsrichtlijnen PVC (PDF)

Met de Zendow-serie van Deceuninck bieden we een uitgebreid gamma raam- en deurprofielen aan. Zowel de grondstoffen als het raamsysteem op zich voldoen perfect aan alle eisen die door verschillende keuringsinstituten worden gesteld. Bovendien behaalde Deceuninck ook het ISO 9001-certificaat.

Informatietabel PVC (PDF)

Houtlook

Bouwers of verbouwers die de uitstraling van houten ramen willen, maar de voordelen van PVC buitenschrijnwerk, vinden bij Stevag PVC ramen in houtlook. De klassieke zichtbare 45°-verbindingen worden vervangen door een rechte verbinding, net zoals bij houten ramen. 

In combinatie met een unieke lak met houtnerf-structuur, krijgt men de veelgevraagde look van hout, maar met de onmiskenbare voordelen van een PVC-profiel. U kan kiezen uit verschillende imitaties van hout.

Autentica

Autentica is een gamma van sierprofielen en eindstukken waarmee u PVC ramen een karakteristiek uiterlijk kan meegeven. De lichte afrondingen creëren een gevoel van zachtheid en warmte. Autentica ramen lenen zich uitstekend bij een klassieke bouwstijl zoals bv. pastorijstijl.
Het gamma is verkrijgbaar in alle folie en decoroc kleuren.


Hoe kunnen wij u helpen? Vraag een offerte aan Maak een afspraak